Friday 31 March 2017

CΠΟΥΔΑΓΜΑΤΑ, Τεύχος 19

Είμαστε στην πραγματικά πολύ ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε από το παρόν ιστολόγιο το νεοεκδοθέν τεύχος του Ετήσιου Κοινοτικού Περιοδικού μας, με τον γενικό τίτλο CΠΟΥΔΑΓΜΑΤΑ.


Είναι το τεύχος 19, που κυκλοφορεί ως εορταστική έκδοση για το Πάσχα 2017. Έχει ISSN 1466-6588 και 112 σελίδες, γεμάτες με ενδιαφέροντα κείμενα και φωτογραφίες από τη ζωή και τη δράση της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος Harrow - ΒΔ Λονδίνου.


Το εν λόγω τεύχος είναι αφιερωμένο στο μεγαλόπνοο Οικοδομικό έργο της Κοινότητας που το εκδίδει, με αρκετά κείμενα που δείχνουν την πορεία της οικοδομικής δραστηριότητας της τοπικής Παροικίας.


Επίσης, το περιοδικό έχει και άλλα δύο τμήματα, με τα πλούσια Κοινοτικά Χρονικά και με τρια ενδιαφέροντα κείμενα στην αγγλική γλώσσα.


Ένα περιοδικό - καθρέπτης της ζωής, της δράσης, των προτεραιοτήτων, των φιλοδοξιών και των οραμάτων ενός σημαντικού και ιστορικού τμήματος του Απόδημου Ελληνισμού, που ζει και προοδεύει στην εσχατιά του ΒΔ Λονδίνου και έχει κέντρο και έδρα του τον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος και Αγ. Παρασκευής.

No comments: