Wednesday 21 December 2016

Τα πάντα σοκολάτα

Στην Αγγλία, αλλά και σε όλες τις προοδευμένες χώρες του κόσμου, όπου υπάρχουν άφθονα υλικά αγαθά, ένα από αυτά που συγκινεί, ευχαριστεί και γλυκαίνει, μικρούς και μεγάλους, είναι η σοκολάτα.



Έτσι, οι σοκολατο-παραγωγοί προσπαθούν να βρίσκουν πάντα πρωτότυπους τρόπους κατασκευής και προσφοράς του γλυκύτατου αυτού προϊόντος.



Πέρα, λοιπόν, από τους γνωστούς τρόπους με τους οποίους προσφέρεται η σοκολάτα, οι έξυπνοι και ευρηματικοί Άγγλοι βρήκαν και αυτόν που απεικονίζεται στις φωτογραφίες της παρούσας ανάρτησης.



Ανακαλύψαμε τυχαία σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, κοντά στο Λονδίνο, αυτές τις «συσκευασίες» σοκολάτας, που σίγουρα σε κάνουν κατ’ αρχάς να χαμογελάσεις κι ύστερα να θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.



Κι εκεί που βλέπεις έναν πάγκο γεμάτο με εργαλεία, γεμάτα κατασκευαστική λεπτομέρεια, όπως ψαλίδια, βίδες, βρύσες, σφυριά, κατσαβίδια και τόσα άλλα, τελικά διαπιστώνεις πως όλα αυτά μπορείς να τα δαγκώσεις και να τα καταναλώσεις, γιατί... είναι σοκολατένια!!! Κυριολεκτική προσέγγιση έκπληξης κι επινοητικότητας!!!

No comments: