Friday 26 December 2014

Ρουμάνικα Κάλαντα


Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν όμορφα, ήρεμα, χαρούμενα, οικογενειακά. Οι εκκλησιαστικές Ακολουθίες ήταν βέβαια στο κέντρο της ζωής μας αυτές τις ημέρες. Η οικογένεια, επίσης, ολόκληρη ενωμένη, αγαπημένη, ομονοούσα.


Ανάμεσα στις άλλες χαρές που αισθανθήκαμε αυτά τα Χριστούγεννα ήταν και η επίσκεψη της πολυαγαπητής μας οικογένειας των ελληνόφωνων Ρουμάνων, του Γιάννη και της Ντιάνας, με τα παιδάκια τους, τον Θανάση, τον Δαμασκηνό και την Ελιζαμπέτα.


Κι όχι απλά μας επισκέφθηκαν, αλλά μας έψαλλαν μελωδικότατα Ρουμάνικα Κάλαντα των Χριστουγέννων. Έψαλλαν κι ελληνικά και αγγλικά, αλλά τα Ρουμάνικα ήταν υπέροχα. Έτσι σκεφθήκαμε να τα απαθανατίσουμε και ιδού το ωραίο αποτέλεσμα.

2 comments:

Unknown said...

Η αγαπη για την ορθόδοξη εκκλησια και την χριστιανική μας παράδοση ενισχύει τα δεσμά της οικογένειας και της πίστης μας στον Θεο,καθιστώντας τα αδιαβρωτα στον χρόνο ,στους πειρασμούς και στην λήθη!

Unknown said...

Va multumesc pentru colinde! Se simte ca ati ales cu sufletul si ati cantat cu mult dor si drag, dar sunteti si talentati. Toata admiratia!Doina-Maria