Friday 11 April 2014

Βαγιο-ετοιμασίες

Στην Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow - ΒΔ Λονδίνου και συγκεκριμένα στην Κοινοτική Αίθουσα, πίσω από τον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος & Αγ. Παρασκευής, λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη, 12.00 μεσ. - 3.00 μ.μ., η Ενοριακή Λέσχη.



Δεκάδες Ομογενών (άνδρες και γυναίκες) μετέχουν στη Λέσχη, στην οποία πραγματοποιούνται διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (τάβλι, χαρτιά, μπίνκο κ.ά.). Προσφέρονται δε κεράσματα, καφές, τσάϊ, αναψυκτικά κ.λπ.



Μέσα στο πλαίσιο της Λέσχης γίνεται και η Μελέτη Αγίας Γραφής και Ιεράς Παραδόσεως (Bible Study), την οποία επιμελείται ο παρών ιστολόγος. Στη χθεσινή Λέσχη μελετήσαμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, τη σημασία της γενικά, την ερμηνεία της κάθε μιας ημέρας, καθώς και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν.



Στη διάρκεια της χθεσινής Λέσχης οι Κυρίες που έλαβαν μέρος ετοίμασαν με χαρωπή διάθεση τους σταυρούς των βαΐων, που θα ευλογηθούν και θα διανεμηθούν στο εκκλησίασμα την προσεχή Κυριακή, κατά την οποία εορτάζουμε τη θριαβευτική είσοδο του Κυρίου μας στην Αγία Πόλη Ιερουσαλήμ.

No comments: