Thursday 6 March 2014

«Μήδεια» στο Λονδίνο


Μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραγωγές της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ και της ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗΣ, το γνωστό Theatre Lab Company επιστρέφει στα RIVERSIDE STUDIOS με μια νέα παραγωγή. Είναι η ΜΗΔΕΙΑ του Ευριπίδη, η οποία θα παίζεται από 5 έως 22 Μαρτίου 2014, 7.45 μ.μ.


Η ιστορία της Μήδειας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Θεατρικού Ομίλου, είναι:

A story of betrayal and revenge. The timeless ancient story of one of the most passionate and wild women in the history of theatre: MEDEA. The woman who lives her life on the edge, the lover who poisons her rival, the mother who kills her own children.

Την παράσταση σκηνοθετεί η ταλαντούχα και με μεγάλες επιτυχίες στον θεατρικό χώρο Αναστασία Ρεβή. Η ζωντανή μουσική είναι επιμέλεια της Daemonia Nymphe. Τα σκηνικά ετοίμασε η Maira Vazeou, τα κοστούμια η Mayou Trikerioti. Φώτα και φωτογραφία επιμελήθηκε ο Yiannis Katsaris. Η παραγωγή είναι της Martina Reynolds. Βοηθός παραγωγής: Francois-Xavier Alet.

Λαμβάνουν μέρος οι εξής ηθοποιοί: Marlene Kaminsky, Tobias Deacon, Laura Morgan, Denise Moreno, Charlotte Gallagher, George Siena, Silvana Maimone.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην όμορφη αυτή παράσταση, που διαφημίζει την Πατρίδα μας και τον πολιτισμό της στην καρδιά του Λονδίνου.

No comments: