Wednesday 11 September 2013

Ο Νίκος Σαλαπάτας στη Δόξα Βύρωνα

Τελικά φαίνεται πως του πάει το μπλε. Το χρώμα της Πατρίδας, της σημαίας μας, της θάλασσας και του ουρανού μας. Έτσι ο Νίκος μας υπέγραψε πρόσφατα το νέο του συμβόλαιο με την ιστορική ομάδα των Αθηνών Δόξα Βύρωνα, που ιδρύθηκε το 1945, ομάδα η οποία ανήκει και διοικείται από τον διακεκριμένο και διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, έχει προπονητή τον έμπειρο κ. Βαγγέλη Μάλλιο και η οποία παίζει στον 5ο Όμιλο της νέας Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.


Το φετινό καλοκαίρι ήταν γεμάτο συγκινήσεις για το Νίκο. Σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Πανεπιστήμιο Brunel του Δυτικού Λονδίνου έγινε η επίσημη Ορκωμοσία του, για τη λήψη του πτυχίου του Γυμναστή που είχε ολοκληρώσει από την περσινή χρονιά. Στη συνέχεια ξεκίνησε το Μάστερ της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Bolton της Βόρειας Αγγλίας, μέσω του New York College των Αθηνών.


Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά, είχε κάποιες κολακευτικές προτάσεις από ομάδες Α΄ Εθνικής (ευρωπαϊκής χώρας) και Β΄ Εθνικής (της Ελλάδας). Όμως ακολουθώντας τις προτροπές των ειδικών συμβούλων του, αποφάσισε να υπογράψει στη «μπλε δύναμη» Δόξα Βύρωνα, η οποία είναι ένα νοικοκυρεμένο και υγιές ποδοσφαιρικό σωματείο, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο, της περιόδου 2013-2014.


Σ’ εμάς απομένει να ευχηθούμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη υγεία, γκολ, επιτυχίες και πολλή δράση. Κι αν είναι θέλημα Θεού, στο τέλος της σεζόν, μακάρι να πανηγυρίσουμε...

No comments: