Tuesday 23 July 2013

Ορκωμοσία

Η οικογενειακή μας ιστορία εμπλουτίσθηκε χθες με μια νέα και σπουδαία επιτυχία του δευτερότοκου γιου μας Νικολάου - Εφραίμ.



Ήταν η ιστορική ημέρα της επίσημης Ορκωμοσίας του στο Πανεπιστήμιο Brunel του Δυτικού Λονδίνου.



Ο Νίκος σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες - Sport Sciences (Γυμναστής) και αποφοίτησε με επιτυχία, με πτυχίο BSc και με τιμές (Honours)!



Για να φθάσει στη σπουδαία αυτή και ακαδημαϊκή κορυφή, έπρεπε να συγγράψει -όπως και έκανε- μια εξαιρετική διπλωματική διατριβή, με θέμα: «Θρησκεία και Ποδόσφαιρο», η οποία έκανε μεγάλη εντύπωση στο Πανεπιστήμιο!



Αξίζει δε να αναφερθεί ότι ζήτησε να την επιβλέψει ο ίδιος ο Κοσμήτωρας της Σχολής των Αθλητικών Επιστημών, ο οποίος αφού την αξιολόγησε με αυστηρά και αντικειμενικά επιστημονικά κριτήρια την βαθμολόγησε με υψηλό βαθμό!



Η οικογένειά μας αισθάνεται εξαιρετικά υπερήφανη κι ευνοημένη από τον Άγιο Θεό για την επιτυχία αυτή.



Στην κάρτα που προσφέραμε στο νέο μας επιστήμονα του γράψαμε:



Αγαπημένε μας Νικόλα,

Με τη βοήθεια του Θεού και την τεράστια προσωπική σου προσπάθεια κατήγαγες μια περιφανέστατη ακαδημαϊκή νίκη, για την οποία εσύ είσαι υπερήφανος κι εμείς σε καμαρώνουμε!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία, να κρατήσεις σταθερά τις αρχές που διδάχθηκες από την οικογένεια και τους δασκάλους σου, και να έχεις πάντα τέτοιες κι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή σου!

Με θερμότατες ευχές και αταλάντευτη αγάπη


Οι πανευτυχείς, γονείς και αδελφός σου

1 comment:

Α. Παπαγιάννης said...

Προσθέτουμε και τις δικές μας ευχές για τον Νικολάκη (όπως τον πρωτογνωρίσαμε πριν 23 χρόνια), και πάντα εις ανώτερα!