Saturday 24 October 2009

Εν όψει των Ολυμπιακών

Οι Άγγλοι σε όλους τους τομείς της ζωής και των δραστηριοτήτων τους κοιτούν πάντα πολύ μπροστά και μακριά. Σκέπτονται, συσκέπτονται, οργανώνουν, προετοιμάζουν...

Έτσι κάνουν την εποχή αυτή με την ετοιμασία για τους επόμενους Ολυμπιακούς και Παρολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ανατολικό Λονδίνο το καλοκαίρι του 2012. Αυτή είναι βέβαια μια τεράστια διοργάνωση που κανείς θα πρέπει να την μελετήσει από πολλές και διάφορες πλευρές για γίνει τελικά με επιτυχία.

Τα τελευταία αγγλικά γραμματόσημα τονίζουν ακριβώς αυτή την ιδέα της προετοιμασίας και της πορείας προς τους Ολυμπιακούς και Παρολυμπιακούς του 2012. Το ταξίδι και η πορεία προς τα εκεί σημαίνει μια όμορφη περίοδο προσφοράς και συμμετοχής στα δρώμενα από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων πολλών ειδικοτήτων, που θα αναλωθούν στην υπόθεση της επιτυχούς διοργάνωσης των Αγώνων.

1 comment:

Α. Παπαγιάννης said...

π. Αναστάσιε, ξεκαθαρίζοντας πρόσφατα διάφορα απομεινάρια από την πάλαι ποτέ ζωή στην Αγγλία, βρήκα σειρές γραμματοσήμων Royal Mail από τα έτη 1987-88. Αν δεν υπάρχουν στη συλλογή σας, είναι διαθέσιμα προς αξιοποίησιν. Στείλτε μου ένα μήνυμα στο γνωστό e-mail.