Tuesday 27 January 2009

Art by Nathan

H Ένωση Μακεδόνων Μεγάλης Βρετανίας, με Πρόεδρο την αγαπητή φίλη Άντζελα Καρρά, οργανώνει Έκθεση Σύγχρονης Ζωγραφικής του Ελληνο-Βρετανού καλλιτέχνη Nathan Bodek-Τσολακίδη. Η Έκθεση, που θα έχει τίτλο «Cosmic Harmony: order and chaos», θα λάβει χώρα στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου και θα παραμείνει ανοικτή από τις 9 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2009.

O ζωγράφος αναφερόμενος στο έργο του λέει πως αποτελεί προϊόν έμπνευσης της ζωής που έχει ζήσει σε δύο διαφορετικές μεταξύ τους πόλεις, την Αθήνα και το Λονδίνο. Εξέθεσε για πρώτη φορά έργα του το 2007 στην Γκαλερύ «Ανώνυμος» των Αθηνών και από τότε έχει δείξει τα έργα του σε διάφορες Γκαλερύ και Εκθέσεις στην Ελλάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη του Έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αξίζει κανείς να περιδιαβεί την ιστοσελίδα του καλλιτέχνη, όπου εκεί θα βρει πολλούς και διάφορους μοντέρνους πίνακες με καταπληκτικές εναλλαγές και παιχνίδια χρωμάτων. Είναι η τέχνη της φαντασίας, μέσα από την οποία ο καλλιτέχνης προσπαθεί να εισέλθει στη συμπαντική και κοσμική αρμονία που περιγράφει ο Πλάτωνας.

No comments: